Αρχική bullet Ειδικευσεις bullet Χειρουργική Ώμου bullet Φλεγμονές του Ώμου
Get the Flash Player to see this rotator.

Φλεγμονές του Ώμου

Η αρθροσκόπηση αποτελεί μία εξαιρετική μέθοδο για την αντιμετώπιση των άσηπτων (πχ υμενίτιδα) και σηπτικών (πχ μικροβιακών) φλεγμονών της άρθρωσης. Ειδικά για τις σηπτικές φλεγμονές, η έγκαιρη διάγνωση και αντιμετώπιση είναι πρωταρχικής σημασίας για την διάσωση της λειτουργικότητας της άρθρωσης.

Βίντεο

Video Video Video Video

Εικόνες - Φωτογραφίες

Φλεγμονές του Ώμου Φλεγμονές του Ώμου

Ποιά είναι η διαδικασία πριν την επέμβαση;

Γίνεται έλεγχος για να προετοιμαστείτε για το χειρουργείο. Πραγματοποιούνται ακτινογραφίες, εξετάσεις αίματος και καρδιογράφημα. Λαμβάνεται πλήρες ιατρικό ιστορικό με έμφαση σε καρδιακά και αναπνευστικά προβλήματα, αλλεργίες ή προηγούμενες επεμβάσεις. Γίνεται τελικός έλεγχος από καρδιολόγο και αναισθησιολόγο. Η διαδικασία αυτή γίνεται συνήθως λίγες ώρες πριν την επέμβαση.

Απαιτείται παραμονή του ασθενούς στο νοσοκομείο;

Εξαρτάται από το είδος της φλεγμονής. Σε περίπτωση μικροβιακής φλεγμονής απαιτείται παραμονή για την λήψη ενδοφλέβιας αντιβίωσης.

Τί είδους αναισθησία χρειάζεται;

Λόγω της θέσης του ασθενούς κατά την επέμβαση και της ανατομικής περιοχή στις περισσότερες περιπτώσεις απαιτείται γενική αναισθησία.

Υπάρχουν κίνδυνοι από την επέμβαση;

Το ποσοστό επιπλοκών της αρθροσκόπησης είναι κάτω από 1%, όταν αυτή διενεργείται από ειδικά εκπαιδευμένους ορθοπαιδικούς χειρουργούς. Τα ποσοστά αυτά είναι πολύ χαμηλότερα σε σχέση με την ανοικτή επέμβαση.

Online Consultation

Κλείστε το ραντεβού σας ή ρωτήστε μας πληροφορίες σχετικά με Φλεγμονές του Ώμου.
Το εξειδικευμένο μας προσωπικό θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σας άμεσα.

captcha image